Велизар Енчев в неприятен капан – вързаха му тенекия в най-голямата жега (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

0
1246

Лидерът на българската СИРИЗА Велизар Енчев търси контакти с фенове, симпатизанти и спонсори, твърдят негови колеги от Народното събрание. Активността на бившия патриот, сега независим депутат и председател на партия „Българската пролет“, била мотивирана както от собственото му позициониране преди предстоящите президентски избори, така и с надеждата за скорошното падане на кабинета „Борисов 2“ и произвеждането на предсрочен парламентарен вот. Затова и Енчев често прескачал до кафенетата под опашката на коня, където се очаквала поредната завера.

В последно време Енчев разчитал да привлече симпатизанти от редиците на НФСБ, на ВМРО и „Атака“, недоволни от съглашателската и користно-патриотарска политика на лидерите Симеонов, Каракачанов и Сидеров! „Ако не искате отново да бъдете измамени, както бяхте измамени през 2009-а и 2014-а, ако не искате да сте съучастници в отдаването на концесия на патриотичната идея, оттеглете доверието си от спекулантите с патриотизма“, откровено призовава следовникът на Янис Варуфакис, бивш ковчежник на правителството в Атина.

За жалост обаче, май често се случва Енчев, не само да не дочака Варуфакис, ами да го пратят за зелен хайвер, да остане с пръст в устата или просто да се прозява самотен, чакайки за 10-20 лева на така и неосъществена среща, както видя фотографът на ПИК и „Ретро”.

Енчев не сяда, преди да е дочакал събеседника си

Политикът се прозява отегчен

Велизар Енчев нервно крачи в жегата./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук