Венета Райкова продължава с пикантните разкрития: Шеф на телевизия си вика синоптичка с букли за секс!

0
1358

Венета Райкова продължава със своята веднета и публикува пикантни подробности около новия си роман за тайните на телевизионния бизнес от новата си книга „Вендета“, за която много смятат, че съдържа истински разкрития за хора с променени имена.

Бившата водеща на скандалното предаване „Горещо“ издава подробности от книгата „на парче“ от профила си във Фейсбук.  Ето какво разкрива Венета Райкова:

„Питате ме за героите в новата ми книга „Вендета“ – днес ще ви разкажа нещо! Ама не за главните, тях ще ги оставя за десерт! Той е шеф на телевизията нарекла съм го „чужденецът“. Вика си от време на време синоптичката с буклите за секс. Иначе той е женен, а тя си има сериозно гадже син на милионер. На синоптичката не й пречи и докато е с предишното си гадже естествено пак син на милионер да прави секс и с продуцент от телевизията. Продуцентът по онова време е женен, но се появяват снимки, които пък доказват, че изневерява на жена си с водеща на развлекателно предаване.  Дааа – това е само върхът на айсберга!! За всичко останало скоро в моя профил и в романа ми „Вендета“!! И да не си помислите, че сте разпознали някой в описанието ми! Неее, книгите ми са художествена измислица!“

Книгата „Вендета“ предстои да излезе всеки момент.

Освен нея, Венета Райкова има издадени още три романа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук