Версия: Наследникът на Владимир Путин излезе на светло

0
1371

Алексей Дюмин

Алексей Дюмин, герой на Русия, бодигард и личен приятел на руския президент, вероятно ще го смени след още един негов мандат в Кремъл

Политически анализатори прогнозираха, че след като Владимир Путин спечели изборите през 2018 година той ще се оттегли и ще остави начело на властта в Русия свой доверен човек. Сега президентът е на 63 години, до 2020 година ще бъде на 67-добра възраст за оттегляне от отговорностите и напрежението на поста.

И точно 43-годишният Дюмин изглежда е излязъл начело в списъка на кандидатите да влязат в Кремъл. Според Доренко, от тримата възможни имена, спрягани досега за наследници на Путин – Медведев, Воробьов и Дюмин – последният е най-близо до целта. Както навремето Елцин, сега Владимир Путин има нужда от човек, който ще му гарантира спокойствието след оттеглянето, човек, на който може да се довери.

„ Дюмин рязко бе поставен в своеобразно кариерно понижение след блестящата си работа в Крим и заеманата от него досега длъжност заместник-министър на отбраната на Русия. А защо това се прави след успехите му? Очевидно, за да бъде изстрелян много нависоко”, обяснява Доренко.

Предимствата на наследника на руския президент са много. Той е в чудесна възраст, за да поеме отговорностите на поста – 43 години сега, евентуално около 46 години за старт на кариерата му като президент на Русия. Има военен опит, участвал е в някои от най-опасните за руският президент събития като анексирането на Крим и извеждането на Виктор Янукович от Украйна в Русия.

Дюмин е бивш бодигард на Путин, негов личен приятел и вратар на хокейния отбор, в който руския президент участва.  Дали прогнозата ще се сбъдне, ще стане ясно някъде около 2020 година, твърдят анализатори. /БЛИЦ

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук