Веско Маринов гушна 2 милиона за година – трубадурът от Полски Тръмбеш цъфти от щастие и с нова жена

0
1416

Изключително доходоносна се оказа изтичащата година за Веселин Маринов. Броени дни след грандиозния си концерт „35 години на сцена“ изпълнителят на „Горчиво вино“ не си даде почивка, а точно обратното – тръгва отново да обикаля страната и да печели пари. А те, за последните 12 месеца, доближават 2 милиона лева, изчисляват в естрадните среди. 

От началото на годината Веско не е спирал да работи. Преди да събере 11 хиляди души в „Арена Армеец“, естрадният бард обиколи страната, като концертите и музикалните му прояви стигнаха трицифрено число. Всенародният любимец се лиши от всякаква почивка, тъй като имаше основателна причина – 35 години, откакто се раздава на сцената. Трубадурът от Полски Тръмбеш буквално се разкъса, отбивайки се из всички географски ширини на татковината. Започна от Дряново на 14 март, а до края на месеца обходи още 8 големи града. До края на май пък спирките му, а с тях и концертите му, вече наброяваха 40. Маринов леко поразреди участията си за летните месеци, през които гостува в други 18 града. А последният обиколен тур през октомври и ноември обхвана нови 10 населени места, или общо близо 80 концерта. В това число не влизат поне две-три дузини частни партита, на каквито Маринов е предпочитана звезда.

8-месечният национален тур, приключил с пищния концерт пред пълната зала в София, обаче си е заслужавал, тъй като Веселин Маринов е изкарал между 1 и 1.5 милиона лева от своите фенове. Голяма част от тях обаче вече е похарчена, тъй като разходите по организацията на спектакъла в „Арена Армеец“ са ударили 6-цифрена сума, твърдят запознати. Само за наема на червените плюшени столове, подредени пред терена под сцената, певецът се е бръкнал с почти 20 хил. лева. Тройно по-скъпо му е струвал и мултимедийният екран, монтиран зад сцената. А наемът за самата зала бил почти десеторно по-висок от този в зала 1 на НДК, която се наема срещу 5000 лева за 24 часа.

Неуморният изпълнител се надявал отново на добра печалба от предстоящото си Коледно турне. В навечерието на най-големия християнски празник звездата е ангажиран от 4 общини – започва на 19 декември от Централния площад в Хасково, на следващия ден е на площада пред общината в Стара Загора, на 21-ви варненци ще го аплодират на площад „Независимост“ в морската столица, а финалният концерт е на 22 декември в Русе. Така в края на годината, след националния си маратон, фирмата на Веско като нищо ще удари 2 милиона лева приходи, пресмятат в естрадата.

Любимецът на бабите има и друг повод да празнува. След дълго чакане най-накрая го е споходила любовта. Предстоящата Коледа Маринов щял да празнува с новата си приятелка, която все още крие. „Имам едно момиче, което много харесвам. Съвсем скоро ще го видите по улиците с мен“, признал зад кулисите на „Арената“ романтичният трубадур.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук