Веско Маринов поискал 500 бона, за да предаде ГЕРБ!

0
1536

Певецът бил на тайни преговори в Ахтопол да пее за БСП на президентските избори

БСП е на път да нанесе подъл удар срещу ГЕРБ. Социалистите планират да отмъкнат изпод носа на Бойко Борисов и Цветан Цветанов естрадния певец Веско Маринов, който по традиция пее на предизборните митинги на управляващата партия, пише „Уикенд“.

Членове на БСП вече са провели среща с Веселин Маринов, която се е състояла преди няколко дни на морето. Тогава изпълнителят, който е близък приятел на Цветан Цветанов, имал концерт на централния площад в Приморско. Маринов съчетал изявата си, платена от община Приморско, с няколкодневна почивка в хотел, разположен между Китен и Лозенец.

В същия хотел отдъхвал и виден функционер на БСП, който обаче нямал приказка с Веско Маринов. Затова на помощ се притекъл и депутатът Петър Кънев, който поканил Маринов да му гостува в Ахтопол, където разполагал с тузарска вила.

На срещата между Веско Маринов и Петър Кънев депутатът от БСП се поинтересувал дали певецът ще пее предизборно за кандидата на ГЕРБ, чието име все още не е известно. Маринов обяснил, че засега не планира предизборни концерти с ГЕРБ, тъй като очаквал близкият му приятел Цветан Цветанов да бъде кандидатът за държавен глава. След като бил попитан дали би приел да пее за кандидата на БСП, Маринов уточнил, че би поел ангажимент срещу минималната сума от 500 000 лева за месец, като можел да участва в не повече от 10 концерта на левицата.

„Официални преговори с Веско Маринов не са водени, по-скоро е имало проучвателен разговор. Сумата, която Маринов е посочил, е неприемлива за БСП и няма как той да бъде нает. Такива пари нямаме“, коментира член на столетницата.

Възможно е Веселин Маринов да е поискал тлъстата сума, за да отклони елегантно офертата на БСП и да остане лоялен към ГЕРБ, смятат запознати.

Естрадният изпълнител от Полски Тръмбеш не за първи път би извършил предателство, припомнят паметливи. Дълги години Веско Маринов пееше предизборно за БСП, а първата му съпруга Мария работеше в администрацията на президента Георги Първанов.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук