ВЕСТНИК БЪЛГАРИЯ ДНЕС: Да не остане по-назад – Тодор Стефанов влиза да води предаване за гейове, сводници и още нещо! (СНИМКА/ВИДЕО)

0
34637
Топ журналиста Тодор Стефанов.

Журналиста Тодор Стефанов се завръща на екран като водещ на криминално предаване, което стартира от скоро, пише вестник „България днес“.

Известния в средите с връзките си ще разпитва гейове, сводници, и  хора цял час, докато по конкурентните телевизии вървят новини или публицистични предавания. Стефанов за последно бе във фалирала ТВ7, където водеше рублика „Сираците на България”. Това предаване имаше по-социална насоченост и разнищваше проблемите на обикновените хора. След краха на медията, девет месеца журналиста от социалните мрежи бе далеч от камерите, но успя пък да напише скандали за себе си, в които разкрива доста тайни от светския живот у нас.

Разследващият журналист, който има стотици горещи репортажи и скандали в дългата си практика, ще продължи да задава неудобни въпроси, да преследва самозабравили се управници, чиновници и гейове, които нарушават закона, злоупотребяват с власт и забогатяват на гърба на обикновения човек.  

Тодор Стефанов има 5 години стаж в Информационна агенция „Скандалните Новини“, която напусна през април 2016 заради спряни негови разследвания, а след което топ сайта беше закрит. Преди това е работил други медии. Тодор Стефанов стои зад поредица ключови разследвания. През 2012 г., Тодор стана гл. редактор на „Скандалните Новини“ след което стана изпълнителен директор на медията.

Носител на редица отличия, сред които престижната награда „За свободата на сираците на България“. 

„Аз съм криминален журналист, който не слага журналистиката в кутийки както правят много мой „колеги“. Не разделям хората на нации и кой какъв е. За мен е важно един човек да е добър, да има ценности, да има морал. Отказвам да се оправдавам и да влизам в подробности защо съм направил статии и на ддруг език. Това е пак част от моя бизнес и е нормално, че ще има и такива оценки“ – казва той в Signal.bg.

„Аз нямам толкова контакти с други държави. За мен е важно да имам едни интелигентни, колегиални отношения и уважение, което е много важно. Такъв тип човек съм, че не обичам да допускам много хора до себе си. Обикновено изглеждам пред камерата много силен и властен младеж (смее се), но дълбоко в себе си съм много раним човек“ – подчертава той.

Снимка на Тодор Стефанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук