ВЕСТНИК „ШОК“! Евелина Ангелова и журналиста Тодор Стефанов се сдобриха?! Ангелова: А ние всъщност кога сме се карали?

0
82260

Топ журналиста от социалните мрежи Тодор Стефанов и водещата на телевизия „Алфа“ Евелина Ангелова се събраха на парти в столицата и сложиха точна на слуховете, че между двамата има вражда от години, видя репортер на в. „Шок“.

Двмата показаха, че вече са пораснали. Не на килограми. Само вътрешният им мир се е уголемил, душите им са станали по-просторни. Преди време Тодор направо съсипа Евелина, като си пусна общо селфи с бившото й гадже най-голямата врагиня на Ангелова. Носеха се слухове, че Евелина от своя страна изнервила Тодор с предаването си по телевизия „Алфа“, докато беше водеща. В най-лошите моменти се стигнало до размяна на заплахи и ужасни обиди по телефона, но за щастие не се е стигнало до бой, пише още вестника като се ползва на свой източник.

От Агенция „Дейли Прес“ потърсихме Евелина Ангелова за коментар около информацията, че двмата с Тодор Стефанов се сдобрили. Най-скандалната водеща и най-известната възпитателка на „адския дом“ беше повече от лаконична и на въпроса ни отговори с въпрос: „Сдобрили сме се? А ние всъщност кога сме се карали?“, с което сложи точка по темата.Резултат с изображение за Евелина Ангелова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук