Ветко Арабаджиев и американски милиардер черпят 1000 души в Сен Тропе! Вижте сред какъв разкош се вихри пирът (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

0
2818

Грандиозен на родните мащаби пир се вихри миналата нощ в Сен Тропе в чест на хотелиерския бос Ветко Арабаджиев. Оказа се, че освен 60-годишния олигарх домакин на частното парти за 1000 души е бил и един от най-богатите мъже в Америка – Стив Версано. Другият рожденик е основател на „The Jet Business“ – базирана в Лондон компания, която продава най-скъпите частни самолети.

Единствено ПИК разполага с ексклузивни снимки от Сен Тропе. Както Агенция №1 първа съобщи вчера, Арабаджиев привика на Френската ривиера между 300 и 400 души за рождения си ден, който обаче бе преди… 7 месеца. Останалите купонджии до 1000 са били на Версано, чийто 60-ти рожден ден също е бил по-рано – на 10 юли.

Заведението, в което Арабаджиев, съпругата му Маринела, Версано и неговата половинка посрещнаха гостите си е известният бар „Stefano Forever“ на плажната ивица. Директно върху пясъка за повода бе издигната специална сцена с видео стена с дължина 4 метра, а наоколо луксозни сепарета и маси тип щъркели побраха богаташи и бизнесмени от Европа и САЩ.

От българска страна на сцената се е изявил Иван Динев-Устата и неговото шоу с мултимедия и роботи „Андромега“. Азис също е бил на юбилея, но според запознати не за участие, а само гост. От скъпарското парти снимка си пусна и Любен Дилов-син.

Освен външния бар, заведението разполага и в покрита част, а украсата му за българо-американския юбилей е била от пищна, по-пищана: тежки кресла с плюшени дамаски, мраморни статуи на животни и голи жени в човешки ръст, кристални полилеи, свещници и вази – кичозен и тежък стил, по който изключително си пада Маринела Арабаджиева. В центъра на заведението дори е имало разположена… вана със заек.

Със снимки от подготовката на изнесената сцена и интериора на „Stefano Forever“ в Сен Тропе, където миналата нощ се вихри българо-американския юбилей на Арабаджиев и Версано, разполага единствено агенция ПИК 

Маринела Арабаджиева няколко часа преди пира за милиони, който мъжът й даде 7 месеца след рождения си ден

Азис и Ивайла Бакалова са се издокарали за тузарското парти

Родната богаташка държи нещо като пано със снимките на мъжа си Ветко и Стив Версано – собственика на най-скъпите частни самолети в света

Деколтето на Маринела прелива от бляскавата й синя рокла

Азис съблазнява с поглед-трепач

Рапърът Устата и артисти, наети от милионерите за шоу-програмата на вечерта

Любен Дилов-син е бил сред родните ВИП-ове с покани за френското парти на Арабаджиеви

„Добре, момичета! Не се хабете! Дори и в Южна Франция това е човекът!“, гласи коментарът на Дилов-син под тази снимка във „Фейсбук“

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук