ВИДЕО: Добра новина от ада край Монтана! Спасиха бременната жена – бебето се роди здраво

0
1322

Добра новина дойде след тежката катастрофа по пътя Монтана – Видин, в която една жена загина, а други 8 са ранени след сблъсък между автобус с пътници и турски ТИР. Бременната жена в 8-ия месец е в стабилно състояние, а след направената по спешност операция бебето й се е родило живо и здраво. Заради преждевременното раждане момченцето в момента е на апаратно дишане, съобщи бТВ. 21-годишна студентка обаче загина в тежката катастрофа, а трима от пострадалите са в критично състояние. Осем души са настанени за лечение в болницата в Монтана. По думите на д-р Красимир Каменов, шеф на хирургията в лечебното заведение, сред пострадалите има хора с гръдни, черепно-мозъчни и други по-сериозни контузии.

СЛЕД УДАРА С ТУРСКИЯ ТИР АВТОБУСЪТ, ПЪТУВАЩ ПО ЛИНИЯТА МОНТАНА – ВИДИН ПАДНА ОТ 2 МЕТРА ВИСОЧИНА В ДЕРЕ КРАЙ СЕЛО СМОЛЯНОВЦИ.

При сблъсъка тежкотоварната машина е ударила странично пътническия автобус и го е тласнала в дерето. Направената на турския шофьор алкохолна проба е отрицателна. По първоначални данни обаче тирът се е движел с превишена скорост. При ограничение от 60 километра в час, скоростта му е била 100. Катастрофата е станала около 20 часа снощи, а движението по път Е-79 е било възстановено след полунощ. Един от ранените заяви пред бТВ, че трагедията е станала за секунди, а повечето от пътниците не са разбрали какво точно се случва. По думите му е имало забавяне на екипите за спешна помощ и „Гражданска защита“, но до паника не се е
стигнало.

ВИДЕО ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук