ВИДЕО: Пореден п*рно скандал във фолка! И чалга дивата Рени го прави във ваната, вижте я в действие както майка й е родила (18+)

0
1932

Фолк певицата Рени се завърна с гръм и трясък в родния хайлаф, след като години наред се бе отдала на семейството си и живееше в Израел. Примерната майка и съпруга обаче е станала жертва на недоброжелател, който е пуснал порно клипче на изпълнителката в youtube, видя HotArena.

На горещите кадри тя е чисто гола във вана, пълна с пяна и се опитва да прикрие бюста си, но за няколко секунди прелестите й лъсват наяве. Първоначалната версия на многобройните й фенове е, че бившият й мъж си отмъщава за това, че тя и децата й се прибират в България, но в последствие се разбира, че най-вероятно кадрите са мейкинг към видеото на предстоящ нейн хит.

Все още няма реакция от страна на Рени по отношение на ексклузивните кадри, които явно са изтекли в интернет от вътрешен човек в екипа й, необработени. Дали порно скандалът ще стигне и до сръбската ни съседка, където Рени е всеобща любимка, предстои да видим.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук