Вижте какво разказаха свидетели на терористичните атаки в Брюксел от първо лице! Потресаващи снимки от мястото на трагедията!

0
1493

Уплашените пасажери от летището в Брюксел разказаха, че навсякъде е имало кръв, след двете бомби, които избухнаха по-рано днес. 

Свидетели разказват, че ужасяващата сцена се е разиграла вътре в терминала вследствие на самоубийствен взрив, който отне живота на най-малко 13 души, а повече от 50 са ранени. Окървавени пътници тичат с единствената цел да спасят живота си след първата бомба, която е избухнала близо до гишето за проверки на „American Airlines”.

„Едно от телата се вдигна във въздуха и след това падна тежко на земята”, обясни в паника един от пасажерите. „Имаше тела навсякъде, разчленени трупове, това е ужас”./ПИК

Валаерт е успял да се спаси от взривовете на летището

Само 90 минути по-късно бе ударено и брюкселското метро Мелбек, където още 10 човека загубиха живота си. „Беше като апокалипсис, имаше само кръв”, заяви друг свидетел на кървавите атентати от летището.

Според непотвърдена информация бомбите може да са били скрити в куфари.

„Експлозиите бяха точно зад касите за чекиране, не мисля че е имало човек с жилетка”, разказа г-н Валаерт, който е бил на мястото.

Той потвърди информацията, че е имало човек, който е крещял нещо преди самите взривове. „Видях двама души мъртви. Огледах се наоколо и избягах”, допълва Валаерт.

След летището и две метростанции в Брюксел бяха взривени

Карта на атентатите, които взеха живота на повече от 21 души днес в сърцето на Европа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук