Вижте първите емоционални думи на Поли Генова след големия успех на „Евровизия“

0
1578

„На първо място сме в Европа, хора, благодаря ви“, избухна талантливата певица

„Благодаря на цяла България за подкрепата към мен. Това ни помогна да постигнем най-големия успех за нашата страна на всички участия на „Евровизия“. Това бяха първите думи на Поли Генова минути след като тя се класира на четвърто място на музикалния конкурс.

„Искам да кажа едно огромно благодаря и на хората, които гласуваха за нас и на целия екип, който беше с мен, това са едни изключителни хора. Всички около мен са изключителни професионалисти, които ни издигнаха на едно много по-високо ниво. Благодаря и на българската общност в чужбина навсякъде. Хората са прекрасни, те ни дадоха шанс да влезем не само в топ 5, но и в топ 4“, каза пред БНТ развълнуваната поли.

„Благодаря и на всичките си колеги, които застанаха за нас в социалните мрежи, те ни подадоха ръка. За пръв път попмузиката в България се събра и направи една огромна колегия. За мен беше много важно това, че усещах духа на цялата публика и в момента, в който погледнах имах възможност да ги видя как всички танцуват. Това беше напълно достатъчно да знам, че всички хора се забавляват и харесват нашата песен“, заяви още певицата.

„Ние сме щастливи, че според зрителите сме първата страна от Европейския съюз с толкова висок вот. Хора, ние сме първи в Европа, благодаря ви“, обърна се Генова към екипа си.

Тя разкри, че първо иска да види семейството си, а след това започва афтърпартито.

Справка на сайта на БНТ оказва при оценките на журито коя страна как е гласувала за нея.

ЗА ПОЛИ ГЛАСУВАХА – Словения, Македония, Франция, Малта, Ирландия (по 10 точки), Австралия, Норвегия, Азърбайджан (по 8 точки), Израел, Армения, Швеция (по 7 точки), Белгия (6 точки), Великобритания (5 точки), Сърбия, Албания (по 4 точки), Полша, Босна и Херцеговина (3 точки), Черна гора, Литва (по 2 точки), Украйна, Беларус, Латвия (по 1 точка)

СТРАНИ БЕЗ ГЛАСОВЕ ЗА ПОЛИ – Швеция, Унгария, Италия, Естония, Гърция, Хърватия, Русия, Германия, Холандия, Кипър, Молдова, Испания, Грузия, Чехия, Сан Марино, Исландия, Австрия.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук