ВИЖТЕ ПЪРВИ НОВОТО ГАДЖЕ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ! ЕТО СНИМКИ!

0
1462

Шоумен №1 посреща Новата година с ново гадже до себе си

Нова любов дава сили и смисъл на Слави Трифонов, след като преди няколко седмици изпрати баща си Тодор – пише „Уикенд“.

Дългия е луднал по привлекателна брюнетка – разкрива изданието, като се позовава на човек от екипа на шоумена. От няколко месеца учиндолецът точи лиги по красивата русенка Велислава Иванова, която е позната в светските среди като гримьорката на звездите. Отношенията между Слави и Велислава са много повече от приятелски и според нашия източник двамата в момента са нещо като гаджета – коментира седмичникът с най-голям тираж у нас.

Преди да направи име на експерт по макиажа, тунингованата мацка доби популярност като участничка в конкурса „Мис Плеймейт“. През 2007 г. съблазнителката има спечелено второ място в разпищолената надпревара като подгласничката на приза от преди десетилетие Златка Райкова, по-позната като Русата Златка.

„Шефът се е побъркал по Велислава, много е хлътнал. Засипва я с любовни есемеси и дебне удобен момент, за да е с нея. Дълго време обаче мадамата му се опъваше, не щеше да влезе в списъка му с „любовни жертви“, а да стане нещо като титулярка. Май е постигнала целта си“ – твърди информаторът на изданието.

Силиконовата гърла зарязва мераците си за слава по евино облекло и от години се вихри като професионален гримьор на манекенки, певици и тв водещи. Сред клиентите й са двете известни Златки, младата певица Дара, водещата на „Папараци“ Венета Ракйова, фолкфурията Емануела и т. н.
Велислава измества сегашната фаворитка на Слави Трифонов фитнес инструкторката Мартина Джорджевич – коментира изданието.

bradva.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук