Виктор Николаев скъса с Ани Цолова

0
938

Звездният тандем на Нова тв Виктор Николаев и Ани Цолова е пред разпад, пише в новия си брой вестник „Ретро”. Двамата водещи на „Здравей, България” са в крайно обтегнати отношения още от есента, а от месец насам не си разменят и дума извън ефир, издават колегите им. Виктор решил окончателно да скъса с Ани и загърбил добрия тон, тъй като търпението му към нея се изчерпало окончателно.

Николаев отдавна едва понасял забележките на самозабравилата се покрай славата си плевенчанка и дори плашел с оставка, ако шефовете им не измислят начин да ги разделят, за да не са заедно в ефир.

„Непрестанни ненужни допълвания, прекъсвания, подхвърляния, дори и скандали започнаха да си вдигат пред зрителите. Войната е съвсем истинска, макар и „студена” засега. Продуцентите са се видели в чудо и всяка сутрин стискат палци да не стане някой грозен панаир пред хората”, разкриват от екипа на ранния блок.

Цолова е по-активна във военните действия, забелязват и зрителите. Ани дори вече не крие с фалшиви усмивки подмятанията си към Виктор. Прекъсва го и го засича, говори заедно с него, когато Николаев е наред да води прегледа на печата на разсъмване. Прави му и забележки. И това е видно всеки ден от екрана.

Николаев понякога не й остава длъжен, но в повечето случаи се прави, че не е чул репликите и дупликите на Цолова, и ги пропуска покрай ушите си. Като обаче видимо си личи как се стяга от напрежение. Още повече, че в много от случаите Ани излага тандема им, показвайки, че не е наясно с длъжностите на обсъжданите лица, често бърка и имена, а и идва на работа неподготвена с актуална информация за последните събития.

„Колежката доста го закъсва, когато става въпрос за политика, където колегата Николаев е в пъти по-печен. Зтова и реши да скъса с нея и да спре да се примирява с поведението, само за да има мир. На практика той я влачи на гърба си”, категорични са в Нова.

Ани обаче никога не си признавала. Напротив, извън ефир все се цупела и демонстрирала, че тя повече работи, а Виктор се скатава. Шефовете обаче били наясно със ситуацията и из коридорите на медията все по усилено се говори, че се обсъжда вариант Виктор Николаев да остане сам водещ на сутрешния блок, както Антон Хекимян в Би Ти Ви. А Ани Цолова да поеме прегледа на печата и да се включва от време на време успоредно с колегата по някои битови теми.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук