ВИП Брадър потъна в кръв! Вижте скандалната истина, която продуцентите скриха от зрителите

0
3422

Скандалната битка, която се разрази в Къщата на ВИП Брадър, беше показана снощи в доста цензурирана и напудрена версия.

Вярно е, че Дани Златков налетя на шеф Петров, но не го докосна с пръст. Просто му шептеше в ухото закани, че е подлец и нагаждач.

Футболистът добре владее нервите си и стана да дразни кулинаря, който преди това обяви пред цяла България, че в Къщата нямало мъже, затова се обградил с приятелки – жени. Дани и Тото се вбесиха, тъй като бяха изкарани женчовци и по въздействието на алкохола решиха да го връщат на самозабравилия се дебелак.

Първо Петров писна, че бил ударен по главата и оскубан. Което не беше вярно. Ясно се видя, че само му шепти. За да спре да дрънка лъжи, Дани Златков  отново се наведе над него заплашително, но шефът му удари една бърза главичка и му разкървави носа.   Като представи нещата така, че уж футболистът сам се е ударил в него.

Играта загрубя и Брадърът прибра Петров в изповедалнята, за да го укроти и да го предпази от разярилия се Тото. Ще го смачкам! Ще го размажа! Ще види той женчо ли съм, беснееше рапърът и се хвърли върху шефа, а дамите и Даниел Петканов се опитаха да го удържат. В изповедалнята Петров се представи като жертва, която била нападната физически.

Малко по-късно там бяха прибрани Тото и Дани, за да бъдат озаптени. Златков се извини за избухването си, но Тото каза, че ще гони шефа до дупка.

От кухнята на предаването  обаче издадоха, че тримата са се сбили и всеки получил по някой удар, а Петров бил изритан в задните части.

По правилник и тримата трябваше да бъдат изгонени. Обаче скандалът беше замазан, за да може да продължи предаването, понеже е пред финал.

В българския ефир агресията и кървавите гледки са забранени да се излъчват преди 22 часа, но продуцентите показах малко кръв за рейтинг.

СЕМ обаче спи, а трябва да спре Брадъра, тъй като тази година той е пълен с агресия. И главният агресор е Петров. Съвсем спокойно той заплашва в ефир с мутри, с разни момченца, които щели да разкажат играта на Дани и Тото. Ехидно твърди, че познавал правилните хора, които ще ги накарат да пишкат седнали, че гардовте му ще ги преследват, че ще се обади на познатите си и Тото няма да бъде допуснат да пее в нито една кръчма и ще си умре гладен, ще прати и хора в Благоевград да отмъстят на Дани и прочие и прочие.

Самонадеяният готвач отдавна трябваше да бъде изгонен за вербална агресия. Той се скара с всички жени в Къщата, като нарече Ваня Щерева орангутан, Мегз бездарна кукувица, за която никой няма да си мръдне пръста, Джулиан Гани безмозъчна силиконка, Сашка Васева ненаситен търбух и дърта чалгаджийка, Енджи – арабка, която мирише и се е скрила в България да лапа пари от хората, а Маргарита Хранова надута баба.

Няма ден, в който той да не обиди някого, да не се опита да го смачка с думи, да не го сравни със земята. Безцеремонно буди всички, крещи им каквото си е наумил, пръска отровни думи и докарва жените до сълзи, а мъжете до бяс.

Това ли е примерът за вип в България? Самозабравил се готвач, който даже забранява на другите да пипат хладилника.

Вербалната агресия е много по-болезнена от физическата, но явно това се толерира от продуцентите.

На какво ни учи това предаване? Че трябва да си идиот, наглец или обграден от мутри, за да живееш и оцелееш в България.

А останалите трябва да мълчат, за да не бъдат наритани.

Колко вярно за политическата ни обстановка!

И колко нелепо, показано на екран!

А народът спи, СЕМ също.

Типично за България!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук