Властите казаха, че всичко е приключило, но току-що изплува нова информация за касапницата в Нови Искър! Видео, ето какво не ни казват!

0
1942

Хората можеха да бъдат окончателно убедени, ако имаше съдебен процес, където да бъдат извадени доказателства.

За ситуацията, в която изпадна МВР и прокуратурата със самоубийството беше очевидно, че винаги ще останат някакви съмнения, че нещата не са така.

Това заяви в „Часът на Милен Цветков“ криминалният журналист от в-к „Стандарт“ Димитър Илиев по повод вчерашните разкрития на прокуратурата и МВР за шесторното убийство в Нови Искър. „Четат се извадки от аутопсии, експертизи, но реално ти не можеш да видиш нито веществените доказателства, нито да боравиш с доказателствата.  От друга страна обществото много се раздели на вярващи и невярващи.

Много рано влязоха ПР-ите в тази история“, допълни Илиев. „С тази пресконференция тотално объркаха всички, включително и мен. Има големи въпросителни и те са как извършителят се е свързал с Кети, как я е извел. Много лесно беше да се каже, че има телефонни разговори.

Обяснението, че той си е изтрил от телефона номерата е крайно несериозно, защото по най-бързият начин мобилният оператор може да извади разпечатка“, нищи случая адвокат Иво Найденов.  „Кучето, което тя е извела на разходка, се е върнало само в къщата без своята стопанка. Абсолютно нелогично“, заяви още криминалният журналист.

ВИДЕО ТУК 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук