Внучето на Бойко – астрален близнак на Ванга

0
1094

Първородният внук на премиера Бойко Борисов е астрален близнак на Ванга и датата на раждане – 31 януари, му вещае изключителна съдба, разкриха пред „Ретро” астролози. Министър-председателят стана дядо в неделя, а синът на единствената му дъщеря Венета бе кръстен именно на прочутия си дядо.

Бебето се е родило около 9:26 часа в „Майчин дом”. „Раждането мина много добре, изключително сме радостни, благодаря много на детския лекар професор Слънчева, под чиито грижи мина раждането“ – каза сестрата на премиера д-р Красимира Иванова пред агенция „ПИК”. – Аз не участвах в раждането. При лекарите има едно такова поверие, че те не могат да участват в процедури, които са свързани с техни роднини. В такива случаи те трябва да стоят отстрани и да стискат палци всичко да мине благополучно”. Пред всички, които му честитят за малкия Бойко, министър-председателят не криел гордостта си, че Венета и избраникът й Иван са кръстили бебето на него. Лидерът на ГЕРБ оповести официално, че Венета очаква момче навръх Коледа. „Благодаря ти, Венета, че ми поднесе най-хубавия подарък точно на този ден”, разчувства се премиерът тогава под снимка с бременната си дъщеря край празничната трапеза.

И тъй като бебето се роди под знака на Водолей, астролозите вещаят, че малкият Бойко ще е надарен с изключителен интелект и блестящ ум. Ще има интерес към политиката и философията и като нищо може да наследи прочутия си дядо. Ще е верен приятел, готов да се жертва за близките си.

Това, че е астрален близнак на Ванга и е роден на нейната дата (31 януари), пък гарантира, че ще се интересува от духовното и ще полага сили за вътрешното пробуждане и издигане на човечеството. Областите, в които внучето на Борисов би могло да намери най-успешна реализация, са в сферата на науката, политиката, медиите, астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите.
Нумеролозите пък обясняват, че децата, родени в неделя, са подвластни на Слънцето, което им дава чар, амбиция и магнетизъм. Още от малки те искат да са лидери. Когато пораснат, никога не остават в сянката на другите. Много са енергични, постоянно са заети с нещо и се опитват да постигат успехи в нещата, които правят. Тези деца стават делови личности, които се стремят към победи в работата, независимо какво ще им струва това.

Децата, родени в седмия ден от седмицата, от древни времена са били смятани и за специални. Считало се е, че те имат особени способности, които ги защитават от бебешка възраст от уроки. В някои страни такива бебета се смятат за избраници на боговете, за същества, които могат да разбират това, което е недостъпно за останалите хора.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук