Военният министър вози любовница с „Бентли“

0
1472

Придобилият скандална слава военен министър Николай Ненчев е разследван за корупционни практики от ДАНС заедно с дясната си ръка – началника на дирекция „Отбранителна аквизиция“ Венислав Цанов и шефката на политическия си кабинет Валерия Кардашевска, съобщава столичен седмичник, като се позовава на източник от МО.Според данните, събрани от спецченгетата, Ненчев, любовницата му Кардашевска и Цанов са нагласявали обществени поръчки в армията през последната година, като чевръстото трио е съумяло да ощети военното ведомство с над 15 млн. лева чрез сключването на неизгодни договори, допълва изданието.

50-годишният Ненчев, наричан от подчинените си Ники Мокета заради присадената си коса, попаднал в обсега на разследващите покрай нацначението на регистрираната за проституция негова землячка.

Пред изданието висши военни твърдят, че Николай Цанов имал лъскаво Бентли за 250 бона, което редовно предоставял на Ненчев и любовницата му да се возят, като демонстративно го паркирал пред сградата на МО./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук