Войната на готвачите Борис Петров и Иван Манчев се хванаха за гушите

0
2783

Жестока воина на готвачите в ефира започна преди дни. Вечно устатият експерт по френската кухня шеф Борис Петров атакува своя кулинарен колега шеф Иван Манчев, че е пълен некадърник. Двамата от години кръстосват шпаги задочно в медиите, но този път Петров се сдоби с истинско доказателство за некомпетентността на своя конкурент.

7b05fd34f861a7c4e8aa6cfc9232da4493

„Рецепта за тартар с моркови не бях срещал. Някои хора просто тряб­ва да ги оставиш сами да се излагат. Един ден всеки плаща за своето невежество!“, написа на приятелите си в социал­ните мрежи шеф Петров, впечатлен от споде­лената от колегата му рецепта в ефира на Нова телевизия. Последният е оценител в предаването „Черешката на тортата“ и често прави забележки на участниците за една или друга грешка в кух­нята. Самият той обаче явно не е застрахован от гафове.

Минути по-късно гавра­та с Манчев продължи. Тогава шеф Петров реши да снима клип с главен герой – морков. Този скеч бе насочен именно към колегата му и неговата некадърност.

Враждата между гот­вачите датира от няколко години. Досега никой от тях не е говорил открито каква е причината за нея. Според наблюдатели шеф Петров бил бесен, че с телевизионната му популярност е свърше­но след единствения сезон на „Лорд ъф дъ шефс“. В същото време вече шести сезон шеф Манчев гастролира в Нова телевизия. Покрай предаването той дори се снима в няколко реклами за известна верига мага­зини за хранене.

Подобно негативно отношение Петров има и към друг кулинарен водещ – Иван Звездев. Той също често попада на мушката с това, че рецептите му били съв­сем простовати и без никакво въображение.

„Само мързеливците изтръпват от страх и изпадат в паника от новостите. Готови са на последна битка, но не и да седнат и да се образоват малко просто защото са мързеливи!

Никой не оспорва, че не трябва да се запазят на­ционалните съкровища, но трябва да има начин да се пренесат в новото време! Толкова е красиво да изградиш традиция в еволюция!“, избухна Петров срещу новото шоу на Звездев по Канал 3, в което той върти изпитани манджи от тетрадките на нашите баби.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук