Волен Сидеров и Валери Сименов като храна за медиите

0
3005

Приветствам решението на парламента, с което отпаднаха тези два члена.Това коментира пред журналисти вицепремиерът Валери Симеонов по повод ветото на президента Румен Радев върху текстовете от Закона за приватизация и следприватизационен контрол.

Ветото бе гласувано вчера от народните представители и стана повод за размяна на упреци между Волен Сидеров и Валери Симеонов. Коалиционните партньори в малката коалиция „Обединени патриоти“ бяха помирени след намесата на премиера Бойко Борисов.

Волен Сидеров коментира пред журналисти, че ако не се карат и не спорят с колегата си Симеонов медиите няма да има какво да излъчват. „Медиите са обречени на глад, ако сме скучни и не си разменяме остри реплики„, коментира той. По думите му в противен случай трябва да се държат като в японски театър.

Сидеров изрази задоволство, че с постигнатата вчера договореност при премиера Бойко Борисов предлаганите законопроекти ще бъдат обсъждани първо на коалиционен съвет.

Той постави въпроса за Валентин Касабов, с който вчера се стигна до физически сблъсък, като изтъкна, че не е подходящо Касабов да остава в групата на „Обединени патриоти“. „Смятам, че Валентин Касабов не е подходящо да стои в ПГ на „Обединени патриоти“, заяви Сидеров.

„Чакам групата да се събере и да реши какво да прави с Касабов. Не искам да се налагам, да съм аз този, който да каже да се съберат. Нека те решат по съвест. Това е човек, който не може да работи в отбор. Може да питате за това всички колеги, включително и тези от НФСБ, които са изразявали недоволство от неговото поведение“, настоя Волен Сидеров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук