Всеки български гражданин може да спечели 269 милиона долара от голяма американска лотария – Ето как да участвате (ВИДЕО)

0
1315

Потенциалната печалба от лотарията Powerball – САЩ достигна космическата сума от 269 милиона долара – днес това е най-големият джакпот в света! Гражданите на България могат да вземат участие в лотарията онлайн заедно с живущите в САЩ

Жителите на България могат да участват в тиражите на Powerball, която се тегли в САЩ, наравно с америкаснките граждани.

След резултатите от последния тираж на 16 декември, натрупаният джакпот на Powerball в САЩ ще е в размер на 269 милиона щатски долара. Между другото, грандиозният джакпот не е единствената награда, която лотарията може да донесе на участниците. При последното теглене на мегалотарията, късметлия от Ню Йорк спечели втора награда, която го направи милионер с шеметна печалба от 1 милион.

Печелившата комбинация от съботния тираж се състои от цифрите 9, 35, 37, 50, 63 и специалното Powerball число 11.

Нека припомним, че лотарийната платформа TheLotter е достъпна и за гражданите на България. Искате ли да участвате в тегленията на легендарната лотария, но нямате възможност да отидете специално в Съединените щати за това? За щастие можете да участвате онлайн в тиражите на американските лотарии.

Украинска гражданка удари огромна печалба от 1 милион долара от американска лотария онлайн

Последната крупна победа, спечелена през TheLotter.com, е на млада жена от Украйна. 5 цифри донесоха на 23-годишната Наталия награда от 1 милион долара от щатската лотария Megamillions (Мега милиони). Наталия уцели печелившата комбинация от 5-те цифри 1, 10, 57, 66 и 75 на 26-ти септември 2017-та година и стана горд собственик на фантастичната сума от 1 милион в зелено!.

В момента същата тази лотария Megamillions разиграва колосална печалба от 223 милиона долара. Можете да влезете в надпреварата за тази сума, участвайки в лотарията ТУК

Наталия вече получи своята огромна награда и разказа за вълнуващото си изживяване в ексклузивно видео интервю, което можте да видите тук.:

ВИДЕО ТУК

Какво се случва, ако сте спечелили от лотария в САЩ, но не сте американски гражданин?

Ако спечелите лотарийна награда през сайта TheLotter.com, вие гарантирано получавата 100% от спечелената сума, независимо от нейните размери.

При печелена на второстепенни награди, Thelotter.com автоматично ще усвои и преведе по акаунта на клиента до няколко часа след обявяването на печелившите комбинации от тиража.

В случаи, при които печелившият е учелил джакпота или друга много голяма сума , TheLotter.com може да организира пътуване на победителя до държавата – източник на лотарията, където той или тя лично могат да получат паричната печалба.

TheLotter.com е първата в света платформа за продажба на лотарийни билети, като дава възможност на потребителите да закупуват официални билети за тиражи на игри от целия свят,без да взима комисионни от печелившите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук