Всички ДО ЕДИН сме им РОБИ! ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТА разкри ИСТИНАТА за България!

0
3062

Дейвид Рокфелер – патриархът на фамилия Рокфелер на скоро навърши 100 години, което го прави най-възрастният милиардер в света, а според мнозина и най-могъщият човек на планетата.

В навечерието на своя 101 годишен рожден ден, лидерът на всемогъщият клан направи изявление, което до голяма степен беше прикрито от официалните медии, но което е от изключително значение за човечеството.

Дейвид Рокфелер е роден в Мидтаун Манхатън, Ню Йорк, на мястото, където днес е Музеят на модерното изкуство, съосновател, на който е майка му Аби Олдрич Рокфелер. Когато наследникът идва на този свят на 12 юни 1915 г. на това място се намира най-голямото частно имение в Ню Йорк.

Днес Дейвид е патриархът на „златната“ фамилия, той контролира невъобразими имоти, бизнеси и капитали от милиарди.

Дейвид Рокфелер с Елинор Рузвелт, Трюгве Ли и Томас Джей Уотсън през 1953
Той е единственият останал Рокфелер от неговата генерация. Петимата му братя и сестри са починали отдавна, а миналата година милиардерът погреба едно от собствените си деца, който загина при изключително съмнителни обстоятелства в самолетна катастрофа.

Фамилията Рокфелер, както и лично Дейвид са спрягани в различни теории за конспирацията като „архитектите“ на модерния свят – истинските кукловоди, които дърпат конците от сенките.

Една от най-популярните теории е, че световният елит начело с Дейвид са създали тъй наречения „Единен световен ред“. Това е система, в която върхушката изсмуква всички блага и печалби от обикновените хора. Тази върхушка е подчинила световните правителства и буквално е поробила народите на почти всички държави в света чрез единна икономическа и политическа система. Дейвид и неговата малка дружина са на върха на пирамидата – реално всеки един човек на планетата работи и съществува, за да се облагодетелстват само и единствено ТЕ!

Девид Рокфелер се здрависва с шефовете на Арабския валутен фонд

Това засяга директно и българите! Нека погледнем най-простия пример – всеки един от нас, който ползва банкови услуги или има кредит от банка е на практика в техните ръце – в крайна сметка всички банки на планетата, независимо от собствеността им по един или друг начин им се отчитат и са контролирани от тях.
Всеки, който работи някъде, реално работи за тях. Всеки един юридически субект /фирма или организация/ в България по една или друга линия е малко зъбно колелце в глобалната машина.

Точно семейство Рокфелер са основатели на сенчести организации като „Трилатералната комисия“ и Билдърбъргския клуб – структурите, които контролират политическите и икономическите процеси на планетата ни.

Самият Рокфелер коментира тази теория в едно от малкото си медийни изяви в интервю пред Independent. Това твърдение на възрастния милиардер беше буквално потулено от световните медии, но може да се твърди, че то е историческо.

Мнозина обвиняват семейство Рокфелер, че са част от таен пакт, който работи против интересите на САЩ. Определят мен и моето семейство като „интернационалисти“, които целят да създадат интегрирана глобална политическа и икономическа структура – единен свят. Ако това е обвинението – да, аз съм виновен и се гордея с това!

Рокфелер сам каза истината, но светът отказа да го чуе, защото така е по-лесно и удобно. Може би той направи това признание точно защото е сигурен, че нищо няма да се промени./BRADVA.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук