Всички примряха! Ани се върна от смъртта след 23 часа, била е в АДА! Църквата рухна…

0
2872

Дейли прес представя на своите читатели сензационната история на една млада жена, която взриви социалните мрежи и независимите медии през последните дни.

Вследствие на тежко бързо развиващо се заболяване 18-годишната Анджелика „Ани“ Мора от Еквадор изпада в дълбока кома. Лекарите са безсилни готови са да изключат апаратите съмнявайки се в шансовете й за оцеляване. Точно 23 часа след изпадането в кома, момичето като по чудо отваря очи, предава американската медия disclose.tv. За изумление на лекарите състоянието й се стабилизира и тя се възстановява за броени седмици.

Това, което Мора разказа за преживяването си през тези 23 часа буквално събра погледите на цял свят. Преди да види отвъдното, тя никога не е била религиозна. Това, което е видяла я е накарало да преосмисли всичко.
В своята видео изповед Мора разказва, че е била развеждана от Исус Христос из Ада и Рая. Заръчано й е да предаде на всички това, което е видяла.

Спасителят й показал ада: Било по-страшно и от най-големият кошмар, хора горели живи и се молели за Божията милост. Зли демони им се смеели над страданията им.

За всеобщ шок Мора твърди, че е видяла самия папа Йоан Павел II сред пържещите се! Спасителят й обяснил, че той никога не повярвал в Господ, и че се е възползвал от папския престол, и това е неговото наказание! Доста странно, имайки в предвид, че Йоан Павел II остава в историята като един от най-достойните папи в историята.
Момичето разказва, как е видяло безкрайна върволица от оковани във вериги хора, които биват влачени към ада. Тя видяла свои роднини, но най-странното е, че сред окованите бил и самият Майкъл Джексън.

Кралят на попа бил попаднал в пъкъла заради музиката си, която пропагандирала сатанизъм. Неговите запомнящи се танци били сатанински ритуал. Мора предупреждава да не се слуша неговата музика.
Младата жена е видяла и Рая, където душите на блажените били едно с Господ.

Звучи налудничаво, но тя е абсолютно категорична в разказа си. Ето и видео с нейната изповед:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук