Всичко е било лъжа, целият ни свят се преобърна! Доказаха безусловно, че Земята е плоска!

0
2079

Куриоз! Рап звезда иска да докаже, че Земята е плоска

Рап звезда предизвика невероятен куриоз в мрежата. Той твърди, че планетата Земя е плоска и дори планира да го докаже. Най-забавното е, че в абсурдната ситуация се включиха и от НАСА. И дори се опитват да го разубедят с доказателства, че твърдението му е нерационално. И го зариват с доказателства за това.

Астронавтите от НАСА вече няколко дни се опитват да успокоят рапъра „BOB“. Причината е, че известният рапър събира пари за стартиране на спътник, за да докаже, че Земята е плоска.

Първи се опита да го спре Тери Виртс, който е бил два пъти в космоса.

„Мога да му спестя много пари. Земята е кръгла. Летях около нея“, пише астронавтът от своя профил в Twitter.

След това към дебата се присъединява и Бъз Олдрин, един от астронавтите, които са се разхождали по повърхността на Луната. Олдрин обяснява на рапъра какво е това орбита, пише разкрития.ком.
„Аз също искам да му спестя пари. Това се нарича орбита — извити пътища на небесните обекти около звезди, планети или Луната“., казва той.

В куриозната ситуация се включиха и други техни колеги.

Астронавтът Скот Кели Боб дори му изпратил видеозапис. С него той доказва, че Земята има формата на сфера и му предлага събраните пари за стартиране на сателита да се дарят за жертвите на ураганите „Ирма“ и „Мария“.

Реакцията на ексцентричния музикант не закъсняла.

Въпреки всичко рапърът не бил убеден. И все още иска да прати спътник, който да докаже, че Земята е плоска.

„Хората обикновено ви разубеждават, когато крият нещо от вас“, пише той в Twitter. За девет дни музикантът е успял да събере близо 5 000 хиляди долара. Пари дарили 169 души, които споделят възгледите му.

Това не е първият път, когато този музикант влиза в спор с учените. През 2016. г. рапърът организира обсъждане с астрофизика Нийл Деграс Тайсън.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук