ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ! 75 годишен агент от ДС събра подписка от други агенти и „граждани“ за бос на БНТ!

0
2110
Снимка: Информационна агенция "Скандалните Новини".

Изведнъж, ей тъй на, 80 и кусур журналисти, артисти и прочие се подписали в списък в подкрепа за един от кандидатите за шеф на БНТ – Иван Гарелов. КОЙ е направил списъка не става ясно. Кой ги е обикалял да се подписват – също.

Като разгледа човек имената – нищо ново под слънцето. От Богомил Бонев през Дачков, от Соломон Паси, Благовест Сендов, Венелина Гочева, Светлин Русев, че и Емил Кошлуков се подписал в полза на „опонента“ си, и тъй нататък…

Последно Иван Гарелов беше говорител на „надграждащото“ служебно правителство на Герджиков, дето тъй надгради властта на ГЕРБ Групировката, че не ти е работа. Гарелов го разкараха от там, но това по никакъв начин не го направи „герой“,  нищо, че трябваше да изглежда като такъв, защитавайки Елена Йончева, както не помним и нищо забележително в „Панорамата“ –та му, освен лежерен захаросан ефир, галещ Властта, която и да е тя.

Някой да си спомня Гарелов да е свалян от ефир, заради позиция срещу Властта, или да му е сваляно предаване от ефир, заради ропот срещу Властта? Като прочете списъка човек, изведнъж си припомня някои битности на някои подписали се с КОЙ, разбирай Пеевски, а други с – Георги Гергов… И други преплетки има, но, хайде да не влизаме в подробности, че хептен ще замирише.

Резултат с изображение за Иван ГареловВ задачка се пита – как, бе, не се намери един поне, дето да не го помним като раболепен още от времето на бай Тошо, да го издигнат, да оглави БНТ?! Защо непрекъснато някакви архивни удобни лица, които никога не са били ОСТРО КРИТИЧНИ КЪМ КОЯТО  И ДА Е ВЛАСТ, пак се готвят да управляват, пък дори и БНТ?!

Няма ли млади, кадърни, бре, или с тая така наречена „подписка“ отсега всякакъв „конкурс“ се обезсмисля?! Аман от слагачи.

А иначе в списъка, гледаме, само братя Диневи липсват.

Сред подписалите виждаме бившия му шеф от Външно разузнаване Димо Гяуров и Кошлуков, който му е конкурент, но и бивш собственик на продуценскара му фирма Ноу Фрейм. Виждаме и открити агенти на ДС и хора на Борисов като Божидар Димитров.

Що се отнася до останалите кандидати – повечето от тях са зависими от властта и удобни за нея.

Очевидно всичко е възможно в държавата на мутрите – включително и това 75 годишен агент на ДС да събира подписи от други агенти и „граждани“ за шеф на БНТ/Afera.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук