Всичко приключи – Алисия каза КРАЙ!

0
1292

Валери Божинов-младши тренира бокс при Кубрат Пулев, майка му Алисия обяви край с мъжете

Валери Божинов-младши е запознат с творчеството на майка си Алисия, но предпочита рапа – пише „Уикенд“. Затова и често питал родителката си защо не направи дует с някоя световна звезда, която твори в любимия му стил – отбелязва изданието.

Певицата споделя още, че синът й тренира не само футбол, а и бокс в школата на Кубрат Пулев-Кобрата. Тийнейджърът ходел и на тенис, както и на плуване. Валери-младши обаче посещавал известен столичен басейн само заради майка си, която държала на тренировките му.

В същото време пък Алисия отсече: „Край с мъжете!“ или поне с публичните връзки. След края на връзката си с Жоро Бирмата певицата преценила, че подобен тип бурни любови я дърпат назад. Вместо да мисли за песни, хабила излишни емоции и нерви в пагубни романси.
„Отчитам го като грешка, ще си гледам само кариерата, и без това конкуренцията в сектора е голяма“ – твърди изпълнителката, която е вече на 35 години, т.е. съвсем не е в първа младост.

Откакто се раздели с Ники Михайлов, с когото връзката им бе публична, Алисия е решила, че вече няма да говори за любовите си. Все пак подчертава, че се чувства щастлива и в личен план.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук