Възпитаничка на УНСС стана 50-та мис „Кюстендилска пролет“

0
551
Ще стана счетоводител и ще работя в голям град, каза новата 50-а, мис 'Кюстендилска пролет' Мирослава Ангелова, второкурсничка в УНСС.

Второкурсничката по „финанси и счетоводство“ в УНСС Мирослава Ангелова стана 50-а мис „Кюстендилска пролет 2016“ след продължилото 4 часа шоу кастинг на импозантна естрада на пл. „Велбъжд“ в събота вечерта.

Че тя е най-чаровната от 12 те претендентки, го реши 100% безпристрастно и неподкупно жури само от предишни победителки в конкурса.

мис кюстендилПриятелки на Мирослава й „пуснали мухата“ защо да не иде в родния си Кюстендил и да грабне най-престижния за града приз.

Момичето живее скромно в студентско общежитие. Майка и е безработна, баща и е шофьор. „Ще стана счетоводител – нали това уча. И да започна работа в голям град“, каза за амбициите си след победата красавицата – без да уточни какво включва в понятието „голям град“ и дали става въпрос за Кюстендил. Като повечето момичета (Мирослава е на 21 г.) обича да танцува, да пътува, да чете книги.

Първа подгласничка е Катерина Василева от тукашната гимназия „Проф. Йордан Захариев“, втора „асистентка“ стана Симона Богданска, от същото школо.

За „девойка на публиката“ обявиха Беатрис Велинова, избрана чрез sms-гласуване. Бащата на тийнейджърката е пенсионирал се наскоро полицай, отбелязаха униформени.

Победителката получи 1500 лв. от общината, подгласничките и момичето на публиката – по 850 лв. Всички участнички отнесоха като подарък официалните тоалети и обувките, с които участваха в спектакъла, осигурени от спонсори, както и луксозни албуми със снимки. Четирите победителки ще предвождат пролетното шествие из улиците на града днес, което ще започне с молебен на градския площад – чакат се и архириереи, VIP гости.. От управляващите ще гостува вицепремиерът и просветен министър Меглена Кунева.

водещитеВодещите на мис шоуто бяха Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев и според повечето кюстендилци се справили „супер“. Както и рок групата „Сигнал“, Михаела Филева и Атанас Колев, балет „Фейм“ и др../труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук