В затвора се случи нещо кошмарно! Кръв се лее, любовницата крещи! Анита Мейзър е била

0
2114

Анита Мейзер и любовницата й Жанета нападнати от две затворнички в килията им

Осъдената за убийството на мъжа си Николай Димов – Анита Мейзер, е била нападната в килията си в Сливенския затвор от две жени– разкрива „Уикенд“. Инцидентът със силиконката станал преди около седмица в обедните часове на деня, малко след като килиите в отделението са били отворени.

В кафеза на Анита Мейзер и нейната съкилийничка Жанета, които имат любовна връзка зад решетките, влетели две затворнички, който се нахвърлили с юмруци върху силиконката. Тя обаче дала здрав отпор на ромките, а в мелето се включила и нейната възлюбена Жанета.

Скубане на коси, драскане с нокти и жестоки плесници си раздавали побойничките, преди надзирателките да ги усмирят – свидетелства обитателка на сливенския затвор.

Според думите й нападението над Анита Мейзер е свързано с обвинение, отправено от нея към ромките ден по-рано, че са й откраднали маркови дрехи от килията, докато тя била изведена на разходка в „карето“. Те отрекли да са задигнали парцалките на силиконката, но по-късно дрехите били открити в тяхната килия от надзирателки и те били заплашени от наказание. Вбесени от факта, че са уличени в кражбата, ромките атакували Анита с юмруци на следващия ден, но не успели да си отмъстят, тъй като Мейзер била подготвена за нападението.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук