В “София ден и нощ” минаха границата, малкото коте Бояна Генова лъсна по голи гърди в ефир! (СНИМКИ 18+)

0
2544

Красавицата Бояна Генова е известна напоследък с предизвикателната си особа, връзката си с Валери Божинов и участието си в сериала “София ден и нощ”.

Често блондинката, наричана още “Малкото коте” на Валери Божинов, пуска горещи кадри без дрехи или с оскъдно облекло из социалната мрежа. Вече обаче тя лъсва гола и на екран.

Сексапилното изкушение на продукцията се показа в епизода на “София ден и нощ”, излъчен във вторник, само по прашки и без свян показваше голи гърди на камерата.

Във въпросната сцена Стефания, името на персонажа на Генова в сериала, бе изритана от леглото на бизнесмен, с който се е решила да спи след дълго ухажване и свалка. Все пак от продукцията са решили да замъглят гърдите и зърната й, защото филмът се гледа от страшно много деца, които са фенове на култовите герои.

Всъщност това не е първият път, в който продуцентите на сериала си позволяват да показват героите чисто голи. Преди месец двама от персонажите лъснаха по без нищо и то как правят секс. Голите им тела се кършиха под различни стенания, имитирайки полов акт. Все пак отново всички атрибути на артистите бяха замъглени.

  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук