В средата на следващата седмица ще бъдат екстрадирани първите афганистанци от България

0
1257

Това ще стане със самолет, каза заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов

Той допълни, че засега групата е от около 50 човека.

Защо чак в средата на следващата седмица и защо само 50 , при положение, че в страната ни по незаконен начин са влезли над 5 хиляди афганистанци?

Хубаво ,50 ще бъдат върнати, а останките 4 хиляди 950 афганистанци, с тях какво правим, те докога ще се мотат по България и ще бъдат заплаха за националната сигурност.

Ако бяхме нормална държава и управляващите ни имаха поне малко мозък в главата си беше редно да започнат хайки за мигрантите и да бъдат екстрадирани всички до един, а не да им се дават разни статути на бежанци и какви ли не още глупости, за да се опитват да ги устроят трайно в България.

Всичките мигранти са нелегални, тъй като нито един от тях не е преминал през Контролно пропускателните гранични и митнически пунктове.

Всичките мигранти са влезнали в страната ни без визи и разрешителни и следователно без значение дали са афганистанци, пакистанци, от саудитска арабия или бивши затворници от турските затвори, всички те са престъпници и е наложително да се пристъпи към незабавното им задържане и незабавното им екстрадиране от територията на България. / Радио42


В една нормална държава кризата с бежанците се урежда за един час. Нека да са два, но не повече…

Изпраща се жандармерията на границата и колкото войска е необходима, поставят се няколко картечници на проблемните места и се слагат надписи на английски и арабски, че ако някой иска да пресече границата – за това си има законно функциониращи гранични пунктове.

Никой никого не спира да се нареди на опашка там.

Другите, които пресичат на непозволени места, ще се смятат за нападатели на държавата и по тях ще се стреля на месо.
А другите – да заповядат с документи на пропускателния пункт.

Все още не мога да разбера – не е ли това нормалният начин?

Любомир Чолаков, Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук