В този апартамент никой не бе поглеждал 4 години. Видяното шокира дори спасителите! (СНИМКИ 18+)

0
1448
Страшна случка в Екатеринбург. Отстранявайки теч в блок, работниците на комуналните служби трябваше да влязат с взлом в заключен апартамент. Когато те, съпровождани от полицаи, влезли в жилището, пред очите им се разкрила смразяваща кръвта картина: на кревата в спалнята лежала мъртвата собственичка на апартамента, чието тяло се превърнало в мумия.

Починалата е пенсионерката Людмила Коротаева, родена през 1945 година. Съседите си спомнят, че тя е работила като учителка. Жената водила доста затворен начин на живот, затова никой не забелязал нейното изчезване.

Съдейки по бележки, открити в жилището, Людмила починала още през 2012 година. По някакви неясни причини тялото на жената не се разложило, а се мумифицирало. Затова никой не почувствал характерната миризма и не бил тревога.

В момента тялото на жената е прибрано в морга за изследвания. Обикновените граждани обаче се тревожат от въпроса: „Какво точно е довело до мумификацията?“

Мнозина предполагат, че гниенето е възперпядствано от дтлбоките духовни убеждения и чистата съвест на покойния. За това свидетелствали редицата мощи на светци, пазени в редица храмове.

Учените се отнасят със скептицизъм към тази версия. Според тях, виновни са климатичните условия, както и храната, приемана приживе.

Източник: Офигенно ру

Превод и редакция: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук