„В чистотата на детския свят, песента е естествената ми реакция”

0
1081

Александра премина успешно първата важна стъпка в магистърската степен на обучението си. Може да се похвали с отлично оценен практически държавен изпит в специалност Логопедия.

 Изпълнителката на Диапазон Рекърдс сподели всички вълнения, които й е донесла 3-месечната й работа с деца и не скри намеренията си за развитие в тази посока. Професионалните умения, искреността и желанието са причината певицата да изгради връзка с децата и да умее да им помага при различен тип затруднения. Според нея подходът при работата с деца, е най-значимия фактор за успешното им развитие. Самата тя сподели интересни моменти от съвместната им работа, като подчерта удовлетвореността си от случилото се. Разказа, че е била интересна за малчуганите, но след като е споделила, че е певица, се е превърнала в тяхна любимка.  Особен интерес предизвиквали разказите за сцената – рисували я често и винаги с микрофон и пяли заедно много песни.

 „В чистотата на детския свят, песента е естествената ми реакция.” – сподели Александра. Така с обич, игри, песни и множество дидактически похвати, усвоени в магистърската програма, талантливата певица успява да подкрепи развитието на различни групи деца. Печели уважението на преподавателите си, удовлетворението от труда си и най-значимото – усмивките на най-истинските си приятели – децата, чиито прегръдки определя като вълшебни.

 Основната теза на Александра е, че за детето най-важна е способността да се потопиш в неговия свят, да го приемеш като равен и да му помагаш да върви уверено към света на възрастните, в който да бъде достоен член в бъдеще.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук