Гаджето на Криско излиза с патерици на „Мис Плеймейт“

0
852

Плеймейтка с патерици! И това ще доживеем на тазгодишния конкурс в края на януари, след като една от претендентките за титлата се потроши при брутален сакатлък в изоставена къща, научи ексклузивно „ШОУ”. Нещо повече – хубавицата не е коя да е, а е гаджето на хитмейкъра Криско, танцьорката Ася Капчикова.

Инцидентът с 24-годишната танцьорка станал на 16 декември, три дни след като организаторите на ежегодния конкурс „Мис Плеймейт” обявиха момичетата, които ще се борят да са следващите Николети.

Ася си уговорила час за оглед за наемане на мезонет. Жилището все още не било на 100% годно за живеене и се доремонтирало. Не било прокарано и електричеството още, а заради вечерния час се наложило мацката да си послужи с фенерчето на мобилния си телефон. Не си гледала обаче в краката и както обикаляла втория етаж от мезонета, изведнъж….

пропаднала и тупнала на първия

Изтърбушената дупка на пода била покрита с парче незастопорен добре гипсокартон. И така плеймейтката тупнала от почти 3 метра височина.

„Във ВМА не успяха 5 дни да разберат, че ми е счупен кракът, а уж там са най-добрите. След това в частна клиника ми направиха 3D снимка и установиха, че имам счупени костици, пукната пета и още едно счупване отстрани”, призна пред наш репортер Ася, която в момента продължава да се придвижва с шина на крака.

Въпреки инцидента амбициозната танцьорка не се е отказала от конкурса. Ще я изправят на крака едва на 25 или 26 януари, два дни преди финала. За голото шоу ще трябва да се качи на високи токове.

Докторите я предупредили да не предприема този риск, защото може да последва повторно счупване. На своя отговорност обаче тя е твърдо решена да се яви. Най-вероятно ще излезе на сцената с патериците, които ще захвърли пред многобройните погледи на зяпачите и ще се опита да дефилира на 20-сантиметрови токове. „Не се предавам и въпреки всичко продължавам да ходя на фитнес и качвам снимки на перфектното си тяло, което явно дразни някого”, разказва още Капчикова.

10_asq_krisko.jpg
Заварката между двамата започва от снимачната площадка на „Шапка ти свалям”

Макар да не се смята за типичната плеймейтка, вече е изпитала злобата на останалите участнички. Още в първия ден

повежда в онлайн гласуването

след като има голям списък с приятели в социалните мрежи. Обаче три пъти блокират фейсбук профила й. Тя е убедена, че зад това стои нейна конкурентка, която вижда потенциална заплаха в нейно лице и е наела хакери за мръсната работа. „Направо ме върнаха в първи клас, защото там са ми контакти, събирани с години наред. С това се цели аз да не мога да се рекламирам и да изостана от гласуването”, гневна е кандидат-плеймейтката.

Избраницата на Криско е завършила психология в Софийския университет и сама изкарва парите си. „Танцувам, снимам се и не съм държанка на никого. Искам да покажа, че трябва да се счупи това клише, че не трябва младите момичета да бъдат меркантилни. Да се научат да прогресират с качества, а не по другия начин. Това не е конкурс за доказване на умствения багаж. Не се смятам за уникална, обикновено момиче съм, но исках да покажа нещо различно”, изтъква своите предимства старлетката на ментора в „X Factor”.

Тя е с естествен бюст, а повече от половината от останалите участнички са с по две пластични операции на носа, две на гърдите и т.н. Единствено има хиалурон в устните. Ася дори е решила, ако спечели, да подари наградата „Силикон в гърдите” на жена, която наистина има нужда от него. Лекият автомобил, разбира се, ще задържи за себе си.

Капчикова е печелила конкурсите „Мис Люлин” и „Най-секси българка”. Участвала е на кастинга за адреналинки в „Господари на ефира”, където стига до финалистките.


Рапърът й плаща титлата?

10_asq4_krisko.jpg
Ася и Криско

Анджелика Атанасова се спряга за победителката в „Мис Плеймейт”. 19-годишната блондинка била готова с цената на всичко да стане първа. Освен това парадирала и с близкото си приятелство с Николета Лозанова, която ще бъде в журито и ще гласува за нея.

Ася е другият потенциален победител. „Заради връзката ми с Криско чувам зад гърба си, че той щял да плаща, за да спечеля. Кристиян никога няма да плати за подобно нещо, а аз никога не бих му позволила. Дочувам от хора зад кулисите, че участнички са предлагали пари за първото място, но директно са били отхвърлени подобни оферти. Дали е така или не – не мога да кажа”, размишлява красавицата.

Ася участва в няколко клипа на Криско, в „Шапка ти свалям” – също. Запойката помежду им стана миналата година. В самото начало тя имала съвсем различно мнение за габровеца. „Много е кадърен, разбира си от бизнеса. Той ми поиска приятелство във фейсбук, започна упорито да ме сваля. Излязохме, после за кратко се разделихме. Но нито аз, нито той досега сме коментирали взаимоотношенията си. Не се крием, но искаме да си запазим тези моменти за нас”, казва с усмивка тя.

Красимир КРАСИМИРОВ,ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук