Гала чака внуче

0
845

Откакто има проблеми с половинката си Стефан, Гала се отказа от отчаяните опити да става майка за втори път, съобщава HotArena, позовавайки се на столичен вестник. Водещата на „На кафе“ обаче вече е с нова мания. Тя няма търпение за внуче. Дъщерята на Гала – Мари, е на 19 години и по всеобщо мнение още й е рано да ражда.Известната й майка обаче е обсебена от идеята за бебета вкъщи. Затова все си мечтае за деня, в който щерка й ще стане майка, та да има детенце, с което да се занимава.

Момичето има сериозен приятел, когото Гала много харесва. Той бил добро момче, умно и според водещата – напълно подходящо за младата Мари. Точно затова Гала се надявала двамата да не се разделят, а напротив – да мислят как да задълбочат отношенията си.

При вида на бебета Гала буквално се разтапя. Тя скоро ще стане на 49 години и вече не се надява на собствено. Въпреки че други известни дами доказаха, че това е напълно възможно – Юлияна Дончева роди на 49, а Елена Йончева е на 52 и е в напреднала бременност. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук