Гаф в ефир! Репортер на Нова телевизия блесна с английски в Сирия: Екскюз ми, кен ай хев а чай? Чай? Кючук чай? (ВИДЕО)

0
1254

Награждаваният с редица призове репортер Николай Василковски се изложи в ефир с ужасен английски в Сирия. „500 долара за нелегално влизане в Сирия. Това предлагат много хора край границата“, разказа Василковски, който е на буферната зона.

„Журналистите обаче се оказват „златни касички” за терористите в Сирия, защото могат да ги отвлекат и да ги въвлекат във войната си. По официален начин на този етап няма как да се влезе в Сирия. Границата преминават само камиони с хранителни провизии и военни“, каза Василковски. „Чуват се периодично гърчежи и експлозии. Воюват две групировки – „Ахрар ал-Шам” и „Хайят Тахрир ал Шам”. Едната е строго джихадистка, твърде радикална. Двете постоянно правят чистки, разказва се за невероятни жестокости, делят всеки град, всяко село”, добави той. Всичко дотук добре, но после последва гаф.

„Тук виждам място, на което може да си поръчам чай. „Екскюз ми, кен ай хев а чай? Чай? Кючук чай?“, заяви Василковски, който здраво се изложи с английския. Ани Цолова се шокира, но реши да запази самообладание и да подмине гафа на колегата си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук