Генка Шикерова става част от екипа на Нова

0
488

Едно от най-утвърдените имена в българската журналистика се присъединява към разследващия екип на медията

От Нова тв потвърдиха новината  – Генка Шикерова напуска бТВ и отива в Нова Броудкастинг Груп.

Генка Шикерова-нова
С опита си в разследващата журналистика тя ще допълни силния разследващ екип на Нова, превърнал се в запазена марка на медията, пишат от пресцентъра на Нова тв.

Генка Шикерова има над 18 години професионален опит. Започва кариерата си като репортер във вестник „Континент“, работи и като репортер в Нова, а от началото 2001 г. е част от екипа на bTV, където е била репортер и водещ. Стихията на Генка е разследващата журналистика. Автор е на поредица от въздействащи репортажи и разследвания, а документалният й филм „Бетонни градини“ (2009), за който получава сериозно признание, допринася за утвърждаването й като един от най-популярните разследващи журналисти в страната. Отразявала е едни от най-значимите световни събития и е била на най-горещите и конфликтни точки. Генка е завършила „Журналистика и масови комуникации“ в Софийския университет и има редица специализации в страната и чужбина.

Генка Шикерова се нарежда в редиците на едни от най-успешните журналисти в България, които се завръщат в Нова в пика на своето професионално развитие./24часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук