Ген. Мутафчийски: Имам секретна заповед от НАТО! Иде втора вълна от Ковид-19!

0
6305

България е получила заповед от щаб-квартирата на НАТО да подготви всички здравни военни заведения за втори удар от епидемия от коронавирус.

 В документа се казва, че очакваната втора вълна ще е много по-силна и смъртоносна от първата. Това стана ясно днес от думите на председателя на Националния щаб за борба с коронавируса проф.

Венцислав Мутафчийски на брифинг в Министерски съвет. Това признание, той направи сякаш неволно, докато се опитваше да отговори на въпроса: как ВМА ще лекува пациенти с коронавирус след съобщението на НОЩ, че заразени вече ще се приемат само в 7 болници.

Но така обясни и думите си от интервюто с Миролюба Бенатова, където Мутафчийски каза: „много хора ще измрат, яко ще измрат“.

„Много е важно при разхлабването на мерките да преценяваме рисковете внимателно и всяка мярка да е с премерен риск. Виждате, че това се случва постепенно и след внимателно и подробно обсъждане на ситуацията“, каза Мутафчийски по повод изречените от него думи. След което заяви, че днес е „уникален за България ден“, защото за първи път оздравелите са повече от новозаразените. „Това е чудесна тенденция. Но каквото и разхлабване на мерки да предприемем, спазването на физическа дистанция ще остане още дълго време. Каквото искате си говорете и коментирайте, аз и колегите ми изхождаме от презумпцията, че този вирус Ковид-19 съществува, че има такава епидемия и че тя е смъртоносна. Такава е нагласата и на всички правителства по света, както и на куп международни организации“, заяви той.

Генералът посъветва да не се нарушава физическата дистанция, да не се събират големи групи хора на едно място, защото е съвсем реална опасността да се стигне до взрив от заболели. Затова всички здравни служби трябва да са нащрек.

В тази връзка Мутафчийски започна да обяснява как ВМА ще лекува пациенти с коронавирус след заповедта тази функция да поемат само 7 болници. Той каза, че ВМА ще поеме всички пациенти и ще помага в борбата с коронавируса и занапред, но „имало известни предписания, поискани от НАТО, за военните болници“. „Затова ще се намери необходимият баланс – част от инфекциозните клиники, като тези в Сливен и София, ще са за граждани, а друга част преминават във военния резерв“, обясни директорът на ВМА.

След което шефът на НОЩ Венцислав Мутафчийски обяви, без заобикалки: „Вчера зам.-директор на СЗО ми каза: Не празнувайте, а се организирайте! В този дух е и заповедта от Алианса: „да се подготвят военните здравни формирования за следващ удар“, цитира Мутафчийски част от документа. След което заяви, че няма да разкрие повече, защото информацията е класифицирана.
Че коронавирусът е безобиден, а пандемията е световна измама, вече стана ясно и на малките деца. Въпросът е какво се случва!?! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук