Георги Марков издаде категорична присъда в ефир: Ангела Меркел съсипа Европа

0
1389

„2016 година е най-тъжната и зловеща година. Последната седмица се случва клане, газене, разстрел, взривяване на европейски граждани. Има пряка връзка между мигрантската вълна и терористичните атаки. Виновникът за това се нарича Ангела Меркел. Тя съсипа Европа. Онзи ден каза, че няма да променя политика си. Не, тя не се справя.  Никога няма да може да се справи, тези хора не подлежат на интеграция. Това са престъпници, преминават граници по незаконоустановен ред. В България това се наказва със затвор за 5 г. Главният виновник е Западно-европейската коалиция и САЩ, които свалиха режимите в Близкия Изток.“Това каза бившият конституционен съдия Георги Марков в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

„Виктор Орбан каза, че това е смъртоносна отрова, нито един човек няма да приемем,нашите жени не се нуждаят от тях, нашите мъже си ги оправят. Не им ща парите на Европа, ако ще идват тук бежанците да ни колят. На влакчето, на самолетчето и там, откъдето сте дошли. Гърция не е надежден съсед. Трябваше там да спрат мигрантите. Меркел възложи на Турция да ни пази, което е тежка обида. Реджеп Ердоган рано или късно ще отвори вратите и ще накаже Европа с милиони мигранти. Трябва да изградим стени на границата. Ще дойдат тези тук, ще се разхождат по Витошка и ще ни колят. Гърция е свалила гащите, как ще ни пази?! По повод предстоящите избори за президент в България не се е родил обединител и българската нация не подлежи на обединение“, поясни Георги Марков.

Според Марков Бойко Борисов е факир, успял да омотае 20 партии и да управлява. Красимир Каракачанов бил сериозен политик, имал правилно отношение към бежанската вълна, искал да запази Европа християнска.

Скоро футболният клуб „Левски“ щял има нов собственик, „нямало да е от подземния свят като сега“, според Марков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук