Георги Христов съди дует „Ритон“ за 50 000 лева

0
2128

Duet-Riton-Boston

Поп певецът бесен на Здравко, нарекъл го пияно копеленце

Напсувал Катя на майка, брани семейството си ритонецът

 

Естрадната звезда Георги Христов е вдигнал мер­ника на Катя и Здравко от дует ..Ритон“ и се подготвя за тежка съ­дебна битка с музикалното семейство. До дни певецът внася иск за 50 000 лева срещу колегите си. Той вече е ангажирал и адвокат по случая.

Причината е голямата уста на ритонеца, който по време на участието си във „ВИП Брадър“ преди 5 месеца извади стара история от наф­талина. Обидите обаче продължили да тлеят към днешна дата и адвокатите на поп певеца се стягали за предстоящия процес срещу изпълнителите на „Джалма“. За драмата между трите поп звезди потвърди и естрадната легенда Кичка Бодурова, която преди години също имаше конфликт с чепатия певец. В момента Христов предпочитал да прекарва времето си в гръцката си вила, но двамата с Кичка се уговорили да се видят напролет, след турнето му в Америка. Христов щял да отседне в къщата на Кичка в Пас Вегас, а по­сле двамата планирали да отидат на почивка в Южна Америка. За разлика от нея, дует „Ритон“ не могат да заровят томахавките с Жоро и без да се при­тесняват от камерите във „ВИП Брадър“ разкриха нелицеприятни факти от житието-битието на талантливия изпълни­тел. Думите на Здравко рушали имиджа на Хри­стов и петнели доброто му име, затова певецът щял да търси правата си по съдебен път.

Оказа се, че колкото са по-големи звездите, толкова по-огромни са интригите между тях. Пре­ди години триото било в изключително близки отношения, ходили заедно по концерти, гостували си, но вече не искали да чуват един за друг. И тримата били непреклонни пред оп­итите на техни общи приятели и колеги да ги помирят. По време на разговор с колежката им Кичка Бодурова в Къщата, Катя и Здравко припомни­ха случка, разиграла се преди години в Америка. След като музикантите се счепкаха, стана ясно, че поводът за разпрата им е Георги Христов. За никого в музикалната гилдия не е тайна, че дует „Ритон“ е в лоши отношения с изпъл­нителя на „Черно и бяло“, а Кичка е негова прия­телка. Проблемът между звездите възникнал след отвратително пиянство на Жоро, вследствие на което той напсувал на майка Катя и я нарекъл с неприлични имена.

„Георги Христов е голям певец, но много малък чо­век. Това не се случва за първи път и само към Катя. Веднъж, както си говореха по телефона, и той се обърна към нея с думите: „Коя си ти, Катя от „Ритон“?

Парцал! Ще ти е*а майка­та!“, разказа Здравко.

Изцепката на Жоро се случила преди време, като според обидените естрададжии певецът бил пиян, но това преляло чашата и му изтрили телефонния номер на секундата. „Ако го бях видял в този момент това копеленце, щеше да е мъртво. Този човек, като се напие, е направо от­вратителен! Дори в такова състояние сме го спася­вали от бой. Като пийне, и му щраква сачмата“, палеше се половинката на едрогърдата певица пред изумените випове в Къщата.

Катя била убедена, че Жоро наистина е мислел това, което й е казал, въ­преки че е злоупотребил с огнената вода. „Това отно­шение, което показа към Катя, го прави и с всички, с които контактува. Прави ги на нищо, псува ги и след това те ходят да му лижат задника. Така направи Кичка. Не мога да разбера как може да простиш на някого, който те е напсувал на майка“, недоумяваше певецът.

Именно Бодурова бе причината да се подхва­не разговор за Христов. Преди време изпълнителка­та на гръцки песни се скара жес­токо с Жоро, защото той я излъгал, че не може да участва на юбилейния й концерт заради дру­га изява, която де факто не съ­ществувала.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук