Геро обяви война на Слави

0
1835

Той убива талантите със солените си шегички, ядосва се актьорът

Родните телевизии са произвели десетки хиляди комични ситуации през годините. Със сигурност обаче една от тях, родила се в иначе тъпото предаване „Горчиво“, може да кандидатства за топ 10 на най-смешните тв лафове. Във въпросното шоу съпрузи трябваше да отговарят на въпроси, от които да си проличи колко добре се познават един-друг.

По време на поредния скучен епизод водещият Геро пита съпругата къде последно са „го правили“ с мъжа й, като се има предвид мястото, където обичат да правят секс. Жената дълго време отказва да отговори на въпроса, но след няколко подкани на съпруга промълвява: „Правим го в дупето…“.

„През годините тази история се превърна във виц и много хора не вярват, че наистина се е случило. Бях там и го чух с ушите си. Жал ми стана за тези хорица, кой знае след това какви подигравки са изтърпели. Но така е в те­левизията – може и много да спечелиш, а може и яко да се изложиш“, категори­чен е Герасим Георгиев, известен сред приятелите си като Геро.

Актьорът със сигурност може да потвърди, че той е от печелившите участници в телевизион­ния бизнес. Отърва се навреме от „Горчиво“ и след това мина през „Пъл­на лудница“ и „Господари на ефира“. Сега му дадоха добри пари да участва и в шоуто „Като две капки вода“. На сцената Геро го чака сериозното предизвикателство да танцува и пее – нещо, което изглеж­да непосилно на фона на рязко увели­чилите му се килограми.slavi_trifonov-02

„Геро от години води неравна битка със затлъстяването. Ту влиза в някаква форма, ту се разширява като дирижабъл. Напо­следък хич не му върви с диетите. Работата му е доста, но винаги намира време да похапне вкусно и обилно. Притесняваме се за здравето му. Младо момче, а вече тежи повече от 120 кила“, коментират приятели на актьора.

Самият той не вярва, че килограмите ще му навредят на здравето.

Геро е от щаст­ливите хора, които живеят с мисълта, че са недосегаеми и са орисани да доживеят дъл­бока старост.

„Преживял съм кри­тична ситуация в живота си и още тогава реших, че е безсмислено да се кахъря за щяло и не щяло. Страхуваш се, че ще се разболееш от някаква неизлечима болест, а после ти пада тухла на главата. Аз например можех да за­гина в катастрофа. Ударих се челно в камион на про­хода „Шипка“. Лекарите не можеха да повярват, че съм прескочил трапа. След този случай ми се обърка метаболизмът и започнах да пълнея“, категоричен е роденият в Русе актьор.

Колегите му го знаят като един от най-непримиримите борци за правда в театъра. Геро

винаги е първи на барикадата, когато стане дума за поредната реформа на това толкова прекроя­вано изкуство. Той именно предлага най-гледаните представления в държа­вата да бъдат по-щедро субсидирани от тези, които събират в залата единствено роднините на участниците.

„Не може всички да взи­маме по 400 лева заплата. Който играе пред пълни салони, да получава 1000 лева, а който пред 10 човека – да взема 300. Сигурно колегите от провинцията ще възразят, че при тях няма как всеки път да е пълна залата. Нека да пътуват и да си изкарват допълнително. Ние как обикаляме държавата на длъж и на шир само и само да припечелим по нещо допълнително“, защитава идеите си Геро.

Реформата в българския театър очевидно ще продължи да се точи и затова дебелият комик активно се приобщава към телевизията. И там Геро не си затваря устата и казва на колегите си, когато нещо не му харес­ва. Той един от малкото, позволили си да обявят военни действия на самия Слави Трифонов. Герасим не може да понася солените шеги на Дългия, които според него можели да съсипят кариери.

Слави е този, който уби Къци Вапцаров като телевизионен про­дуцент. Къци си правеше неговите си предавания и хората ги гледаха. След това Трифонов започна да се подиграва с вицовете му, с външния му вид и изведнъж шефовете на телевизии решиха, че нямат нужда от преда­ванията на Къци. Трябва ли всеки в тая държава да се притеснява, че ще привлече вниманието на всевиждащото око и ще бъде пратен на майната си. Хубаво е да се шегуваме, но трябва да има мярка, а и самите ние да носим на бъзици“, ядосва се Ге­расим Георгиев. Съветите му едва ли ще стигнат до адресата, но Геро не се отчайва и продължава да сипе огън и жупел по хора­та, които не му се нравят в тая държава. Всъщност самият той си признава, че е доста голям нервак и се вбесява от най-мал­ките нередности в крайно неподреденото българско ежедневие.

„Радвам се на жена си и на детето, но не бих направил още едно. Тази държава не заслужава красивите и умните ни деца. Тя гледа само как да ни натика в миша дупка, за да може шепа хора да се възползват от богатствата й. Не желая да съм част от този ред. Жалко е, че навремето не послушах сърцето и не за­минах за чужбина. Късно е за подобна промяна, а и много работа ме чака тук“, отсича актьорът, който поне в този момент доста добре се възползва от благата на българския шоубизнес.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук