ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТОЧНО В 11:00 Ч. В DAILYPRESS.bg TV! Президентът Румен Радев ще участва в церемонията за връчване на наградите от конкурса „Твоите 25 причини да избереш България“

0
18295
© Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС /СОФИЯ 

Днес от 11.00 часа президентът Румен Радев ще участва в церемонията за връчване на наградите от конкурса „Твоите 25 причини да избереш България“. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава пред Информационна агенция „Дейли Прес“, а медията ни ще го излъчва на живо в сайта ни и Facebook страницата ни.

Инициативата се провежда под патронажа на българския държавен глава. Проектът „Твоите 25 причини да избереш България“ цели да мотивира българските студенти да изберат България и да се развиват у нас, да им помогне да натрупат ценен опит и да получат полезни знания и съвети за личностно и професионално развитие. Събитието ще се състои в зала „Роял“ на София Хотел Балкан.

По-късно през деня, от 14.30 часа, държавният глава ще приеме на „Дондуков“ 2 главния мюфтия Мустафа Хаджи. Срещата е по инициатива на Главното мюфтийство в контекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.
От 18.00 часа в Гранд хотел София президентът Румен Радев ще приветства българските производители, които тази година ще получат своите отличия за качество и професионализъм „Златна мартеница“.

Организатор на събитието е сдружението „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес“. Отличията за българските производители ще бъдат връчени за 24-та поредна година.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС TV! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук