ГНУСНО! Интернет гърми: Не посягайте към кренвирши, първо гледайте това видео

0
1749

Отдавна се знае, че колбасите, които ни предлагат в магазините, съдържат всичко друго, но не и чисто месо. Повечето потребители са склонни все пак да се „прежалят“ и да си доставят удоволствие с някой суджук или луканка. Има обаче и хора, които пък обичат да си похапват и не се лишават от нищо.

Е, именно за тях е следващото видео. От няколко седмици в интернет клипът отново добива популярност именно с цел да се откажат хората да купуват колбаси и в частност кренвирши.

Всъщност видеото показва целия процес по направата на кренвиршите в САЩ, а всички знаем в какви мащаби се консумира хот-дог по тези географски ширини. Видеото е част от документалната телевизионна поредица на Discovery Channel „How it’s made“.

Преди да се достигне до крайния продукт, чийто външен вид не буди отвращение, трябва да видите как изглежда кремообразната маса, която всъщност представляват кренвиршите.

„Е, това вече ни накара да се откажем от тях.“, пишат възмутени потребители и масово споделят поста, за да алармират възможно повече хора./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук