четвъртък, май 2, 2024
Google search engine
дом Топ Гнус: Напориста участничка в риалити изяде (СНИМКИ/ВИДЕО)

Гнус: Напориста участничка в риалити изяде (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
439
Младите момичета са готови на всичко, само и само да се сдобият със слава или да спечелят сърцето на някой симпатичен и състоятелен младеж. Участничка в скандално руско телевизионно шоу дори дръзна да опита хлебарка.

20-годишната Яна Березова влиза в проекта преди дни – на 15 април, но вече много активно се опитва да се наложи. На „Острова на любовта” чернокосата красавица от Волгоград без никакво колебание изяжде предложената й от друг участник – Никита Рудаков, тропическа хлебарка.

Младежът видимо смятал да се пошегува с напористата красавица. Той сложил в чинията й с кекс насекомото, но изобщо не се надявал, че ще го опита. Тя обаче не успяла да устои на лакомството и отхапала половината. И бързо се сдобила с прозвището „безумната мадам”.

„Той ми подари хлебарчица, нямаше как да не я изям. Толкова е вкусно, благодаря ти, Никита. Искаш ли и ти?”, казала Яна.
Странната постъпка на младото момиче шокира голяма част от участниците в „Дом-2” и предизвика недоволството на голяма част от интернет потребителите.

„Болна ли е? Или ще ходи да повръща след това?”, чуди се 111222www7849.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук