Голфъри на турнир под Пирин

0
1275

За първа година в комплекс „Пирин Голф и Кънтри Клуб” се проведе турнир „Pirin Spring Golf Cup”, с любезното съдействие на минерална вода ‘’Пирин Спринг’’.

Участниците се състезаваха във формат Индивидуален Стейбълфорд, разделени в две дивизии, на 18 дупки. Въпреки лошото време сутринта най-отдадените голфъри стартираха и показаха завидни голфърски умения в подножието на Пирин планина.

В дивизия А, участниците с хендикап до 18,4, почетното първо място зае 21-годишния русенец Фабио Фурнари с резултат от 39 нетни стейбълфорд точки, следван от 12-годишния Денис Стайков, а на третото доста успорвано място се класира Кирил Златков, с 34 нетни стейбълфорд точки и с по-нисък хендикап.

В дивизия B, участниците с хендикап от 18,5 до 36, на първо място в класирането се нареди Емил Томов с 40 нетни стейбълфорд точки.

Втори в класирането стана Стоян Пандев, с 33 нетни стейбълфорд точки. Наградата за трето място получи Момчил Шишков, с 36 нетни стейбълфорд точки.

Специалната награда за Най – близо до дупката спечели Кирил Златков с 2,42 метра от пин позицията на 6-та дупка, който спечели и третото място в А дивизия.

Втората специална награда за Най – дълъг удар на 9-та дупка, спечели отново победител в класираенто в Б дивизия, Момчил Шишков.

Наградите за победителите бяха специално изработени трофеи и брандирани  подаръци на марката Пирин Спринг, а за специалните награди спонсора бе предвидил ваучери за покупка на стоки и аксесоари от магазина на „Пирин Голф и Кънтри Клуб”.

Победителите в турнира благодариха на организаторите и пожелаха турнира да стане традиция и всяка година броят на участниците да се увеличава./кмета

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук