ГОРЕЩА ТЕМА! Проф. Михаил Константинов с шокираща теория – ето защо служебните кабинети винаги са успешни!

0
1461

Служебните кабинети винаги са успешни, защото нямат време да се олеят. Така известният проф. Михаил Константинов коментира назначенията във временното правителство, както и поста на новия служебен премиер, връчен на проф. Огнян Герджиков.

„Достоен, балансиран, спокоен, почтен човек. Бидейки юрист, е голям педант – няма да допусне незаконосъобразни или неизпипани решения“, коментира на свой ред бившият вицепремиер и министър Николай Василев.

„Ако трябва да обобщим, имаме хора, които са професионалисти. Това е необходимо, тъй като хора без опит не би трябвало да влизат в този кабинет. Впечатлението е добро и има всички условия, да повторим, има един успешен кабинет и изборите ще бъдат проведени честно“, заяви още проф. Константинов.

„Служебният кабинет е един напълно нормален кабинет. И разликата му с обикновения е, че няма парламент и няма как да прокара свои закони. Провеждането на избори е една от основните задачи на служебния кабинет, но той си има редовите задачи на обикновения“, коментира математикът.

„Имам апел към политиците – уважаеми господа политици, не купувайте цигански гласове! За да има честни избори, не купувайте цигански гласове!“, призова той. /ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук