ГОРЕЩИ СТРАСТИ! Половинката на Ани Цолова загуби ума и дума пред Мис България (СНИМКИ)

0
1492

Телевизионният водещ Виктор Николаев загуби ума и дума по време на гостуването на Мис България 2016 Габриела Кирова в студиото на Нова телевизия. Красавицата беше поканена, за да разкаже повече подробности за конкурса и за личния си живот, но въпросите на журналиста успяха да я смутят и объркат допълнително.

„Посрещнах те, за да може преди да седнем хората да те видят в цял ръст“, сподели екранната половинка на Ани Цолова видимо с приповдигнато настроение и накара красавицата да постои известно време на крака, докато камерите я показваха от глава до пети.

„До колкото разбирам ти работиш в сферата на туризма и не обичаш много нощния живот, защото много такива млади момичета си падат по богатите чичковци“, заяви Николаев, а миската му отвърна: „Сега не работя в сферата на туризма, преди бях хостеса в един хотел, преминала съм и стаж в Гърция. Като всички млади хора обаче и аз обичам да излизам и да се забавлявам.“

Телевизионният водещ опита да научи повече и за бъдещите планове на Габриела Кирова, но отново удари на камък с въпросите. „Каква е мечтата ти, сигурно да се реализираш като мениджър на някой голям хотел или да отговаряш за интериора и дизайна му“, попита екранната половинка на Ани Цолова.

„Със сигурност няма да се занимавам с дизайн и интериор на хотели, това не в сферата, която съм завършила. Представям си се като управител на един успешен и голям хотел“, заключи победителката в конкурса Мис България 2016./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук