ГОРЕЩО! Любовница дебне Бербатов на Слънчака

0
1372

Даниела Арнаут вилнее в нощни клубове

Даниела Арнаут, която се прочу като една от първите любовници на Димитър Бербатов, е опасно близо до своя бивш любим. Случайно или не, танцьорката и футболистът са по едно и също време в Слънчев бряг, където е почти невъзможно да не се засекат. И двамата са почитатели на модерните заведения, които в този курорт са известни на всички, пише столичен всекидневник.

Елена на Бербо била неприятно изненадана от това, че бившата любовница на мъжа й може да го срещне на морето, твърдят клюкарите в Слънчев бряг.

Димитър и Даниела имаха бурна връзка преди години, когато той беше още играч на германския „Байер“ (Леверкузен). Арнаут разкри пикантни подробности за аферата, след като Митко стана звезда в отборите на „Тотнъм“ и „Манчестър Юнайтед“.

„Не възприемах Бербатов като сексобект – обясни тогава Даниела. – Той ми се направи на пич, аз му се направих на два пъти по-голям пич. Но в крайна сметка си паднах по него и така две години. После всичко между нас приключи. Той вече не ми говори. Не си вдига телефона и не иска да имаме нищо общо.“

По-късно Даниела съжали за разкритията си. „Разбира се, че съжалявам за скандала – призна със закъснение Арнаут. – Последвалите реакции ме съсипаха. Изкараха ме проститутка, парцал… Аз не съм кучката на държавата! Половината „звезди“ в държавата са проститутки за разлика от мен. Постоянно ме обиждаха, говореха всякакви глупости. Съсипаха ми живота! Оттогава ме е срам да кажа как се казвам.“

Според думите й в тази грозна интрига я замесили две бивши любовници на Бербатов. Това били Сивия Стойчева и моделката Теди Велинова. Еротичната танцьорка не крие, че по времето, когато тя имала интимна афера с Бербо, Елена вече му била официалната приятелка.

„Знам доста неща за нея, но не искам да ги казвам – твърди Арнаут. – Тя ми беше бясна, след като разказах за Бербатов. Беше полудяла. Но трябва да ми е благодарна! Заради мен той се кротна и стана човек. Иначе днес нямаше да има семейство, а щеше да продължава по стария начин.“

И наистина сега Митко Бербатов е образцов баща! Той често споделя в социалните мрежи снимки на двете си дъщери. В момента Митко е пред ново предизвикателство. Той търси отбор, където да завърши кариерата си. Димитър ще стане на 36 на 30 януари 2017 и вече мисли и за живота извън футбола.

Даниела Арнаут е далеч по-дискретна, когато става дума за личния й живот. За последно тя беше свързвана с един от най-желаните тийнидоли в момента – поп певеца Дани Леван. Двамата бяха засичани на няколко поредни светски събития в столицата. Даниела и Дани купонясваха лудо и според техни близки са били щастливи заедно. Говори се, че сега чувствата им далеч не са толкова горещи. Което кара Елена на Бербатов да внимава за мъжа до себе си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук