Горещо! Плеймейтка показа новите си гърди! Ексклузивни снимки от голата фотосесия!

0
3325

Плеймейтката и певица Анджелина Атанасова показа за първи път новите си силиконови гърди.

Първа HotZona.bg се сдоби с уникални кадри от ексклузивната фотосесия. Снимките най-вероятно са правени за Плейбой. Припомняме, че Анджелина е номинирана за класацията Playmate All Stars по случай 15-годишнината на Плейбой България.

Горещите кадри са концентрирани върху знойните силиконови гърди на Атанасова, а на един от кадрите русата красавица позира и без долно бельо. Гледката, която се открива към задните й… бедра, е поразителна!!

Последните клюки около Анджелина я свързаха с тайнствен баровец, който я разхождаше с личния си самолет из екзотични кътчета по света.

„През последната изминала една година преминах през много предизвикателства, свалих много бариери, отключих много врати, бях блян за много мъже и играх с много умове! Чувствам се много по-силна, но и по-мотивирана отвсякога! Все пак не се задоволявам с малкото“, сподели наскоро Анджелина, която навърши 21 години този месец.

Очаква се скоро да излезе на бял свят и новият й проект. Красавицата се забави с него, тъй като напуска досегашния си композитор Оцко, но обещава доста изненади.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук