ГОРЕЩ ДЕБАТ ЗА ИЗРОДА ОТ БУРГАС! Карбовски готов да го изяде заради наританата пенсионерка, въпреки че не… обича бабички

0
1284

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова коментира пред Би Ти Ви реакцията на Живко Кючуков, който изрита зверски 72-годишна жена на спирка в Бургас. „За мен този човек няма поведение на психично болен. По-скоро има психопатиен профил. Психопатията е включена в групата на психичните разстройства. Но всъщност е лоша личностна структура- дисбаланс между воля, интелект и социално поведение. Тези хора не уважават писаните и неписаните закони“, каза директорката на болницата в Курило.

Тя помоли да не се бърза със слагането на етикета върху Живко, че е шизофреник. може да е взел някакви наркотици, които да са отключили в него шизофренни симптоми.

Мартин Карбовски, който също беше в студиото коментира случая така: „Аз съм известeн с това, че не обичам бабички. Не мога да ги понасям. Аз обаче имам лоша цензура – не мога да ги ритна. Това е все едно да ритнеш дете или кокер шпаньол. Ако съм там, ще го изям тоя със зъби. Но сега само ще го попитам: „Защо, пич?“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук