ГОРЕЩ СПОР! Пиари в словесна вакханалия за босите крачета на Радев – Бабикян ги хареса от позицията на … шкембето си, Ива Екимова скочи до тавана

0
4069

Горещ спор заради босите крака на президента Румен Радев се разгоря в ефира на Нова телевизия. Снимката на държавния глава и съпругата му с двете бедни дечица, която разпали цяла България, събра в телевизионното студио пиарите Арман Бабикян и Ива Екимова. 

Президентското семейство не слуша пиарите си – това беше категоричната оценка и на двамата.

„Отново има един екип, който не се слуша. За пореден път един мениджър, независимо дали е държавник, или шеф на корпорация, има екип, когото той не слуша. Свидетели сме на много първи дами, които правят благотворителност. Но не за десет дни.  Отново се лови риба и се дава на бедните и гладните. Вместо да ги учат същите тези бедни сами да си я ловят. Можеше да се уреди някаква стипендия за двете деца. Да се инвестира да изживеят детството си и да си завършат образованието“, поясни Иван Екимова.

„Ясно е, че не им върви много пиара в президентството. Ние танцуваме върху нещастието на тези две деца. Да бяха пратили тези двама души, дори боси и с тези дрехи при децата, а не обратното“, уточни Арман Бабикян.  Според него обаче босите крака на президента не са направили лошо впечатление на българите, особено на дамите. Жените биха се захласнали, защото Радев изглеждал много добре. „Не съм съгласна“, скочи Екимова. Арман Бабикян контрира: „Е, аз говоря от позицията на моето шкембе“.

„Ние сме виждали провисналите меса на Борисов, гол до кръста с риба. Имахме го как е настъпил чехли до китарата. Толкова порно сме гледали, че едни боси краченца не ни впечатляват“, поясни Бабикнян.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук